tamil telugu sex com செக்ஸ்ய் வீடியோ
Menu

Hrvatski arhivski informacijski sustav

Hrvatski državni arhiv sustavno radi na organiziranju i razvoju novih vrsta informacijskih službi i usluga te podizanje njihove kvalitete, kao i na poboljšanju dostupnosti i iskoristivost arhivskih informacija. S tim je ciljem krajem 2006. pokrenut Nacionalni Arhivski Informacijski Sustav - mrežni informacijski sustav koji je postao osnovni alat za predstavljanje i pristup arhivskom gradivu ne samo u državnim arhivima, nego i kod drugih imatelja arhivskog gradiva.

Na ovom mjestu možete pretraživati arhivske izvore, matične knjige, obavijesna pomagala te pregledavati digitalne sadržaje poput atraktivnih grafika, obiteljskih portreta i snimki najvrjednijeg gradiva koje se čuva u hrvatskim arhivima.

Nacionalni arhivski informacijski sustav (NAIS) od 25. lipnja 2020. više nije u upotrebi. U tijeku je prelazak na novi Hrvatski arhivski informacijski sustav (HAIS). Stoga vas molimo da do nove obavijesti ne upisujete podatke o gradivu u sustav. Hrvatski arhivski informacijski sustav je dostupan na poveznici:

 Hrvatski arhivski informacijski sustav