tamil telugu sex com செக்ஸ்ய் வீடியோ
Menu

Međunarodni dan/tjedan arhivâ u Hrvatskom državnom arhivu, 6. - 10. lipnja 2022.

 

I ove ćemo godine Međunarodni dan/tjedan arhivâ obilježiti bogatim programom i nizom zanimljivih aktivnosti objedinjenih pod zajedničkom temom Sačuvajmo baštinu jer arhivi smo (svi) mi!

Priključite nam se od 6. do 10. lipnja i popratite naša događanja uživo i na društvenim mrežama.

U ponedjeljak, 6. lipnja 2022., u 10:00 preko našeg YouTube kanala i Facebook profila objavljujemo kreativni natječaj za djecu na temu Profesor Baltazar i njegovi izumi nekad i danas. U 12:00 u prostoriji Katalozi HDA-a održati će se konferencija za medije povodom predstavljanja Međunarodnog dana/tjedna arhivâ 2022.

U utorak, 7. lipnja 2022., na YouTube kanalu HDA-a emitirati će se prva epizoda serijala Velikani hrvatske arhivistike: Ivan Bojničić, Josip Matasović, Josip Kolanović. 

U srijedu, 8. lipnja 2022., u prostoriji Katalozi HDA-a održati će se promocija izdanja Katalog restauriranih filmova digitalnim postupkom 2008. - 2020. urednikâ Mladena Burića i Dinka Majcena. Svi zainteresirani moći će nabaviti izdanjâ Hrvatske kinoteke po promotivnim cijenama.

U četvrtak, 9. lipnja 2022., u 12:00 svečano se otvara izložba Kako je Zagreb dobio Animafest autora Lucije Zore, Nine Kolar i Mladena Burića.

U petak, 10. lipnja 2022., u sklopu Dječjeg prijepodneva proglašava se pobjednik natječaja Profesor Baltazar i njegovi izumi nekad i danas  uz prezentaciju za djecu  Hokus pokus: znanstvene priče u Arhivu. Program je priredila dr. sc. Darija Hofgräff Marić uz gostovanje izv. prof. dr. sc. Suzane Inić i doc. dr. sc. Ane Sović.  

U 13:00 u prostoriji Katalozi HDA-a u suradnji s Državnim arhivom u Dubrovniku predstaviti će se knjiga izabranih tekstova Antuna Vučetića Studije iz dubrovačke prošlosti. Izdanje će predstaviti Nikolina Pozniak, dr. sc. Ivan Viđen i akademik Stjepan Ćosić. U 21:00 u Velikoj čitaonici HDA-a održati će se, unutar programa Filmski spomenar, projekcija digitalno restauriranog filma Plavi 9 redatelja Kreše Golika.

 

Plakat Međunarodnog dana arhiva

 

 

 

 

 

 

 

 Povratak