tamil telugu sex com செக்ஸ்ய் வீடியோ
Menu

Inicijativa Women on the Move (WEMov) – Žene u pokretu ;prvi sastanak u Hrvatskoj uz javno otvaranje u ponedjeljak 27. lipnja 2022. u 9:00 sati

U ponedjeljak i utorak, 27. i 28. lipnja, u HDA se u okviru međunarodne inicijative Women on the Move (WEMov) – Žene u pokretu, čiji je HDA aktivni podupiratelj i član, održava sastanak Radne grupe 1 koja se bavi pronalaženjem i opisom primarnih izvora o ženama migranticama.

Pročitaj više

Izložba "Franjo Tuđman - utemeljitelj moderne Hrvatske" u Osijeku

Izložbu "Franjo Tuđman - utemeljitelj moderne Hrvatske", autora dr. sc. Dinka Čuture, ravnatelja Hrvatskoga državnog arhiva, možete pogledati u Muzeju likovne umjetnosti u Osijeku do 1. srpnja 2022. godine.

Pročitaj više

Ljetna rasprodaja izdanja HDA, 21. lipnja – 23. rujna 2022.

Ljeto je idealno za čitanje, bilo da ste na godišnjem odmoru ili ga provodite u udobnosti svoga doma. Stoga smo za vas pripremili posebne popuste, čijom kupnjom možete uštedjeti i do 70%.

Pročitaj više

Rad Čitaonice HDA (Marulićev trg 21, Zagreb) četvrtkom tijekom srpnja i kolovoza 2022.

Čitaonica Hrvatskog državnog arhiva (Marulićev trg 21, Zagreb) tijekom srpnja i kolovoza 2022. za korisnike će četvrtkom biti otvorena u vremenskom razdoblju od 8:30 do 15:45 sati.

Pročitaj više

Dostupnost građe Knjižnice Hrvatskog državnog arhiva

Poštovani korisnici,

Obavještavamo vas da Knjižnica HDA provodi reviziju cjelokupnog knjižničnog fonda te da tijekom tog vrlo zahtjevnog i složenog zadatka dio knjižne građe neće biti dostupan za korištenje.

Pročitaj više